Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان می‌گویند برای حفاظت از اکانت واتساپ خود می‌توانید از برنامه‌های احراز هویت استفاده کنید.

خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران نوشت: به لطف ویژگی تایید دو مرحله‌ای واتساپ، پس از وارد کردن کد ثبت نام ۶ رقمی، یک کد اضافی (به نام PIN) هنگام ورود به واتساپ مورد نیاز خواهد بود.

به گزارش wabetainfo؛ هنگامی که تأیید دو مرحله‌ای را در واتساپ فعال می‌کنید، می‌توانید آدرس ایمیل خود را نیز وارد کنید تا در صورت فراموش کردن پین، به شما کمک کند حساب واتساپ خودتان را بازیابی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که نمی‌توانید به واتساپ وارد شوید و دلیل آن فراموشی رمز عبور است، می‌توانید بلافاصله با درخواست پیوند بازنشانی آن را بازنشانی کنید؛ بنابراین پیکربندی تأیید دو مرحله‌ای بسیار مهم است، زیرا لایه دوم امنیتی را به حساب واتساپ شما اضافه می‌کند، اما سناریویی وجود دارد که احتمالاً به آن فکر نمی‌کنید.

به لطف برخی تکنیک‌های مربوط به تعویض سیم‌کارت، مجرمان می‌توانند شماره تلفن شما را با اختصاص دادن آن به یک سیم کارت جدید به سرقت ببرند. هنگامی که آن‌ها شماره تلفن شما را در اختیار داشته باشند، ممکن است شروع به استفاده از برخی از پیام رسان‌های شما از جمله واتساپ برای کلاهبرداری از افراد دیگر کنند.

مشکل واتساپ نیست، زیرا مالک شماره تلفن شما ممکن است بتواند به سرویس‌های دیگری مانند اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی وارد شود. مشکل واقعی در مورد مفهوم تعویض سیم کارت است. توجه داشته باشید که تأیید دو مرحله‌ای از ورود مجرمان به واتساپ جلوگیری می‌کند، اما به شرطی که نتوانند پین را بازنشانی کنند.

اگر کلاهبرداران راهی برای کشف آدرس ایمیل شما بیابند و شماره تلفن خود را به عنوان روشی برای بازیابی رمز عبور پیکربندی کرده باشند، ممکن است بتوانند رمز عبور حساب ایمیل شما را بازنشانی کنند. حتی اگر شما احراز هویت دو مرحله‌ای را فعال کرده باشید، آن‌ها می‌توانند کد ۶ رقمی و پین تأیید دو مرحله‌ای حساب واتساپ شما را از طریق پیامک دریافت کنند.

بهترین راه حفاظت از امنیت حساب کاربری واتساپ چیست؟

بهترین راه برای محافظت از حساب کاربری واتساپ این است که هنگام پیکربندی تأیید صحت دو مرحله‌ای برای آدرس ایمیل خود، هرگز از شماره تلفن خودتان استفاده نکنید، بلکه باید از برنامه‌های احراز هویت استفاده کنید که رمز‌های یکبار مصرف را به شما ارائه می‌دهند. چندین برنامه وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای ایجاد کد‌های احراز هویت رمز استفاده کنید:

Google Authenticator: یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های احراز هویت است، اما هیچ نسخه پشتیبان بازیابی رمزگذاری شده خودکاری ندارد و نمی‌توان برنامه را با استفاده از رمز عبور یا احراز هویت بیومتریک قفل کرد.

۱ Password: این یک برنامه احراز هویت ساده نیست، اما ویژگی‌های بیشتری را برای ذخیره اعتبار شما ارائه می‌دهد.

Authy: این بهترین برنامه احراز هویت است که شامل پشتیبان گیری رمزگذاری شده است، اما پیشنهاد می‌شود که قابلیت چند دستگاه را در این نرم افزار غیرفعال کنید تا با استفاده از شماره تلفن خود از ورود دیگران به Authy جلوگیری کنید. همچنین توصیه می‌شود قبل از غیرفعال کردن چند دستگاه، Authy را حداقل در دو دستگاه نصب کنید، بنابراین اگر اولین دستگاه را گم کردید، همچنان Authy را در دستگاه دیگری دارید. همچنین می‌توانید برنامه را با پین یا احراز هویت بیومتریک قفل کنید.

گفتنی است؛ واتساپ ابزار‌هایی را برای بهبود امنیت حساب به کاربران ارائه می‌دهد، اما این به شما بستگی دارد. تأیید صحت دو مرحله‌ای توصیه می‌شود، اما روش‌هایی وجود دارد که در برابر حملات آسیب پذیر هستند، مانند SMS. انتقال به سایر برنامه‌های احراز هویت اکیداً توصیه می‌شود، زیرا تولید کد‌های احراز هویت رمزی، امن‌تر از پیامک هستند.

بیشتر بخوانید: واتساپ را به روز رسانی کنید تا هک نشوید

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: واتساپ شبکه های اجتماعی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واتساپ شبکه های اجتماعی برنامه های احراز هویت تأیید دو مرحله ای احراز هویت شماره تلفن رمز عبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۹۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، داود منظور افزود: متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۶۱۷ هزار تومان به ۱۶۹۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی در فضای مجازی در ادامه تشریح ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی از ۱۳۱ هزار میلیارد تومان (همت) در سال ۱۳۹۹ به ۶۳۰ همت در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: تعداد مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۳.۲ میلیون خانوار به ۳.۹ میلیون خانوار افزایش یافته است.

خبر مهم درباره آغاز مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک | شرطی که حذف شد | اعتبار تشویقی افزایش یافت + جزئیات

وی افزود: همچنین، در دولت سیزدهم برای کمک به تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه، مبلغ ۸۴۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۲ و مبلغ ۱۷۲۸ میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده است.

منظور پیش از این نیز خبر داده بود که اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

کد خبر 849322 برچسب‌ها خبر مهم سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • برای استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز جرایم سنگینی تا بیش از ۱۰۰ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده
  • احراز قصور برخی مسؤولان در جریان آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • قصور برخی مسئولان در جریان آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت احراز شد + جزئیات
  • احراز قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی شهرک چوبی امامزاده ابراهیم
  • متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • قهرمانی کشتی گیر مهریزی در مسابقات مرحله نهایی
  • شهروند خبرنگار انعکاس صدای مردم