Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: واتساپ یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های رسانه‌های اجتماعی است که افراد برای برقراری ارتباط با خانواده و دوستان از آن استفاده می‌کنند. با این حال، این برنامه دارای ویژگی‌های بسیاری است که تعداد کمی از کاربران با آن آشنا هستند. اکثر کاربران از پیام‌های صوتی این پیامرسان استفاده می‌کنند، اما چندین مورد وجود دارد که باید در مورد قابلیت پیام‌های صوتی این  برنامه بدانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حتما نمی‌دانستنید که قابلیت شنیدن پیام‌های صوتی قبل از ارسال وجود دارد، اما چنین ویژگی در این برنامه در نظر گرفته شده است. این قابلیت امسال معرفی شد. علاوه بر این امکان افزایش سرعت پخش پیام‌های صوتی نیز در واتساپ وجود دارد.

بسیاری خواستار پیش نمایش پیام صوتی قبل از ارسال آن بودند و امسال واتساپ با یک بروزرسانی این ویژگی را در دسترس کاربران قرار داد. اکنون می‌توانید پیام‌های صوتی را قبل از ارسال بشنوید؛ همچنین می‌توانید آن را حذف یا ارسال کنید. در ادامه  با نحوه انجام این کار آشنا می‌شوید.

چگونه پیام‌های صوتی واتساپ را قبل از ارسال پیش نمایش کنیم؟ مرحله ۱: اول از همه، واتساپ خود را باز کنید. مرحله دوم: سپس گفتگوی شخصی را که می‌خواهید برای او پیام صوتی ارسال کنید باز کنید. مرحله سوم: میکروفون را نگه دارید و پیام صوتی را ضبط کنید. مرحله چهارم: پس از تکمیل پیام صوتی خود، بر روی دکمه بازگشت در اپلیکیشن واتساپ کلیک کنید و از صفحه گفتگو خارج شوید. سپس به خود مکالمه برگردید و اکنون با صدای ضبط شده خود روبرو می‌شوید که ارسال نشده است. مرحله پنجم: می‌توانید با گوش دادن به پیام ضبط شده، آن را حذف یا ارسال کنید.

همچنین امکان افزایش سرعت پخش پیام‌های صوتی در واتساپ وجود دارد. این ویژگی نیز اخیرا معرفی شده است. پس از دریافت پیام صوتی، می‌توانید با سرعت بیشتری به آن گوش دهید. این موضوع باعث اتلاف وقت کاربر نمی‌شود و آن‌ها را قادر می‌سازد تا به سرعت به پیام گوش دهند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: واتساپ شبکه های اجتماعی صراط پیام های صوتی قبل از ارسال پیام صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۲۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • هنیه: پاسخ حماس به طرح پیشنهادی جهت توقف جنگ ارسال شده است
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • آکسیوس: آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد!
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک‌های مردمی به حساب عبدالحمید
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • لیونل مسی و ارسال 5 پاس گل در دیدار مقابل نیویورک رد بولز / فیلم
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • شهروند خبرنگار انعکاس صدای مردم